Friday, 28 October 2016

LEMONADE DEODORANT CREAM



Bawah lengan anda sering berbau? 
Baju sering basah akibat peluh yang berbau?







πŸ’¦ Deodorant dipasaran banyak yang buat bawah lengan anda lebih melekit dan berbau?
πŸ’¦Tak selesa nak keluar lama-lama takut kawan terbau tengik badan kita?
πŸ’¦ Makin hari kulit bawah lengan makin gelap?
πŸ’¦ Gelap & berbau? Dah kahwin lagi malu.

Anda ada semua masalah kat atas ni? atau salah satu darinya?
Pening kepala semua deodorant kat pasaran tak sesuai. 

Tahu sebab apa? Sebab semuanya ada paraben dan pewangi yang buatkan bakteria pada peluh πŸ’§πŸ’§πŸ’§ kita lebih aktif.

 Baca setakat ini sahaja kalau anda tak ada masalah bau badan.

πŸ‘‰ Untuk anda yang ada masalah seperti diatas ini. Tak perlu risau dah, kini CZA mencipta formula baru khas untuk hapuskan bakteria & bau badan anda. Tapi kami minta maaf tak buat bentuk roll on/spray. Kami hasilkan dalam bentuk krim kerana ia jauh lebih berkesan! Dan yang pasti ia 100% organik !

Perkenalkan....
LEMONADE DEODORANT CREAM


πŸ‘‰   P Perlindungan sehingga 12 JAM. Tidak melekit & berminyak

Lemonade Deodorant Cream merupakan krim bawah lengan yang dirumus khas dari bahan organik untuk menghilangkan bau badan & bakteria jahat. Kini tiada lagi masalah baju bawah lengan basah,merecik tak kena tempat, berbau & tidak selesa untuk berjumpa rakan-rakan. Didatangkan dalam bekas yang mudah untuk dibawa kemana-mana, masuk poket seluar pun boleh!
πŸ‹ Anti-bakteria
πŸ‹ Anti-peluh
πŸ‹ Anti-bau
πŸ‹ Bertahan lebih 12 jam
πŸ‹ Mengandungi ekstrak lemon yang boleh mencerahkan bawah lengan yang gelap
πŸ‹ Mengandungi ekstrak rosemary yang membantu merawat bawah lengan yang sensitif
πŸ‹ Tiada paraben, pengawet mahupun pewarna
πŸ‹ 100% Homemade & Organik
πŸ‹ Formulasi dicipta oleh Miss Cza kesayangan anda πŸ˜˜


Cara Pakai
------
1) Sapu dalam jumlah yang sesuai dengan keadaan bau badan setiap kali selepas mandi.
2) Untuk badan yang kuat berbau, boleh sapu lebih sikit. Pastikan badan bersih semasa sapu.

πŸ‹ Boleh dipakai oleh kanak-kanak sehingga orang dewasa
πŸ‹ Boleh dipakai oleh Lelaki & Wanita

Kembalikan keyakinan diri anda dengan 
Lemonade Deodarant Cream 

1 Jar =  30g. Berapa lama boleh tahan bergantung pada saiz badan dan jumlah krim yang anda gunakan.
Harga  : RM39 WM/ RM42 EM 

UNTUK PEMBELIAN JIMAT : 
BELI 2 JARS DENGAN HARGA RM 68 WM/ RM 70 EM

Penghantaran PERCUMA seluruh Malaysia

So tunggu apa lagi? Jom dapatkannya SEKARANG sebelum masalah BAU BADAN anda bertambah teruk. Untuk order boleh inbox admin kami di Facebook Offical Page : KLIK SINI


Jom follow instagram Lemonade Deodorant Cream ini : CzaLemonade atau KLIK SINI








HAZA

0 comments:

Post a Comment