Thursday, 27 October 2016

APRICOT SCRUB


Kulit kusam & tiada seri?


Tahukah anda bahawa PUNCA UTAMA kulit kusam adalah terlalu banyak sel-sel kulit mati bergosip tanpa henti pada kulit anda. Lagi banyak kekotoran lagi banyak sel-sel kulit mati tersebut bergosip!
Salah satu cara untuk nyahkan sel-sel kulit adalah dengan teknik menyental atau dipanggil 'scrubbing'.  Scrub kalau salah guna, boleh jadi makin teruk kulit tu. 

Bagaimana nak tahu scrub tu tak jadikan kulit kita makin teruk selepas buat teknik scrubbing?
Selepas scrub, kulit akan lebih lembut dan lembap (moist), kulit anda tidak kering atau sakit. Ini sangat penting untuk memastikan kulit anda lembap selepas ruang rongga di buka bagi membersihkan sisa kekotoran. 
Apricot Scrub merupakan scrub yang diperbuat dari Shea Butter dan Biji Apricot yang sangat mewah dengan vitamin E! Kita import ya biji apricot ni. Bila tinggi vitamin E maknanya kulit anda akan kekal lembap. Terdapat juga beberapa ramuan rahsia yang kita adunkan bersama bagi memastikan kulit anda halus mulus selepas proses scrubbing ini. Walaupun kali pertama mencubanya, anda akan lihat keberkesanannya! Apabila sel-sel kulit mati dibuang dengan cara yang selamat dan tidak menyakitkan, wajah anda akan kembali berseri-seri. Jangan lupa sembur Floral Spray dan pakai Rossy Cream selepas proses scrubbing.


Anda hanya perlu pakai scrub 3-4x seminggu sahaja. Jimatkan?

APRICOT SCRUB sesuai untuk SEMUA JENIS KULIT termasuklah si KULIT SENSITIF @ BERJERAWAT. Shea butter dan beberapa bahan lain yang kaya Vitamin E akan membantu kulit yang sensitif tidak merengsa atau menjadi kering. So jangan risau ya! Semua boleh guna...sangat lembut scrub ni.


1 JAR = 50gram (tahan 1-2 bulan)

Harga: 
RM59/jar


UNTUK PEMBELIAN JIMAT : 
BELI 2 JARS DENGAN HARGA RM 110 SAHAJA.

Penghantaran PERCUMA seluruh Malaysia


Jom lihat testimoni dari pelanggan-pelanggan setia dan cantik ini : 


So tunggu apa lagi? Jom dapatkannya SEKARANG sebelum masalah kulit kusam anda bertambah teruk. Untuk order boleh inbox admin kami di Facebook Offical Page : KLIK SINI

HAZA

0 comments:

Post a Comment