Wednesday, 27 July 2016

ROSSY CREAM


Apa itu Rossy Cream?

Rossy Cream adalah sejenis krim pelbagai guna (Multipurpose Cream) . Diadun dengan 6 bahan utama iaitu Shea Butter,Honey, Apricot Oil, Pure Rose,Rosemary & Aloe Vera. Ia diadun 100% secara homemade dan selamat digunakan dari bayi hingga orang tua. Juga boleh digunakan untuk SEMUA JENIS KULIT. Sebaik sahaja anda buka bekas Rossy Cream ini, anda akan lihat titisan air Pure Rose pada krim ini, ambil dan sapukan sahaja terus ke wajah dan saksikan aura Rossy Cream ini terus meresap ke kulit wajah anda 😍

Apakah kegunaan Rossy Cream?

3 Fungsi Utama :

1) Pelembap (Moisturizer)
Boleh digunakan selepas cuci muka dengan GNBS dan toner Floral Spray. Sapu dengan LAPISAN NIPIS sahaja dan urut sehingga meresap. Tunggu ia menyerap dengan baik (lebih kurang 60 saat) kemudian barulah sapu Bird's Nest BBCream / make up anda sendiri. Rossy Cream sangat membantu melembapkan dan stabilkan pH kulit anda. Malahan, makeup anda juga lebih tahan lama 

2) Krim Malam/Krim rawatan 
(Night Cream/Treatment Cream)
Rossy cream membantu merawat kulit yang rosak samada kulit SENSITIF, kering, berjerawat,berparut, berminyak @ berjeragat. Pada waktu malam,selepas pakai GNBS,Floral Spray & serum (jika ada), sama seperti pakai waktu siang, sapukan Rossy Cream secara NIPIS sahaja ke seluruh wajah. Boleh lebihkan pada bahagian yang bermasalah. Bangun pagi dengan wajah yang lebih fresh dan tampak seperti 'A NEW YOU'

3) Kulit seluruh badan
Rossy Cream sangat membantu bagi anda yang mempunyai masalah seperti psiaorisis,ekzema,gatal2, kering @ mempunyai masalah kehitaman pada celah2 badan. Jika anda mempunyai salah satu masalah ini dimana2 bahagian kulit badan, sapukan sahaja Rossy Cream di bahagian tersebut. Boleh juga digunakan pada bayi yang mengalami masalah diaper rashes.

Kenapa hanya sapuan nipis sahaja?
Rossy Cream diadun dengan kepekatan bahan alami yang tinggi, sapuan nipis sahaja sudah memadai untuk sapuan menyeluruh samada pada wajah atau kulit badan.

Apakah kelebihan Rossy Cream?
5 bahan utama dalam Rossy Cream yang sangat memberi impak yang baik kepada kulit anda. Ditambah lagi ia diadun 100% organik!
1) Shea Butter
Shea butter mengandungi tinggi Vitamin E yang membantu kulit lebih lembap dan lembut. Shea butter juga membantu mencerahkan bahagian badan yang kehitaman,terutamanya pada celah2 lipatan.

2) Honey
Rata2 semua dari kita tahu bahawa madu sangat baik untuk kulit kerana ia mempunyai antioksidan yang tinggi yang mana ia boleh menjadikan kulit anda lebih AWET muda! Dan madu juga mampu mencerahkan kulit wajah asal anda.

3) Apricot Oil

Apricot Oil mengandungi tinggi Vitamin A,C& E. Aprikot diketahui mampu merawat sel kulit yang sudah rosak dan ia bersifat mudah meresap kedalam kulit. Apricot diketahui mampu mencegah masalah kanser kulit dan merawat masalah JERAGAT.

4) Pure Rose
Bunga Ros mempunyai auranya tersendiri, bau Rossy Cream sahaja sudah cukup untuk menenangkan jiwa anda. Rose membantu memudarkan parut jerawat dan mengecutkan jerawat. Rose juga mempunyai kolagen semulajadi yang membantu wajah lebih anjal 😍

5) Aloe Vera
Aloe vera merupakan SPF semulajadi yang membantu melindungi kulit dari cahaya UV yang merbahaya. Ia juga membantu mengecilkan liang pori, menghilangkan masalah whiteheads/blackheads.

6) Rosemary
Rosemary membantu merawat kulit sensitif! Sebab tu Rossy Cream boleh dipakai pada wajah & anggota badan yang lain dan ia juga selamat digunakan pada bayi terutamanya yang mengalami masalah diaper rashes/ekzema.

Berapa harga Rossy Cream?
1 Jar (25 gram) = RM29
Tahan 1-3bulan bergantung pada cara penggunaan.

Lebih JIMAT

Beli 2 Jar pada harga RM50 sahaja.

Penghantaran PERCUMA seluruh Malaysia


Jom lihat testimoni-tesmoni mereka yang telah mencuba!

So tunggu apa lagi?
Kulit anda pasti berterima kasih dengan Rossy Cream ini! Jimat dan berbaloi. Hanya dengan 1jar krim anda boleh guna sebagai pelembap,krim malam dan krim rawatan badan!
 😘
HAZA

1 comment:

  1. Artikel yang bagus gan, produk yang sangat bagus yach untuk rekomendasi...
    Harga Sunblock | pure skin oriflame | Lipstik Matte
    Terima Kasih atas artikelnya.....

    ReplyDelete