Tuesday, 11 June 2013

My true story...true testimony



(klik pada gambar untuk lihat FULL SIZE)

This is true story...true testimony....yg ditunggu2 knp za boleh konsisten jual ni & stick to this product until now. (da setahun setengah da :))

Pic b4 tu pic za last year, dah start makan Collagen Gold waktu ni. But u know, 4 bottle za makan naik jerawat2 halus kat dahi tu. nampak kan? ketara. 
1st, sebab kemungkinan dgn busy yang teramat sangat walaupun makan CG secara konsisten, air putih za minum skit. za cuba minum 2liters naik jugak! za tambah cuba minum 3liters perday.

After 4bottle + air putih 3liters per day, baru semua segala jerawat pasir tu surut! ohh yeahhh ...suka..suka...
Gambar2 ni menggunakan camera biasa pada waktu siang tanpa software yang canggih manggih. terang ,suci , jelas & nyata ! :)

Plus, za allergic seafood,ayam ,telur....baru tau kan cik cza ni sensitive skin tahap apa tak tau,smua tak boleh makan, tp aku bedal jugak smua! hahahah..
Ingat senang ke nak pantang? nak2 tgk mak masak sedap2..aiyooo tak boleh tahan. 
Tapi tekad ...tekad mesti beb...tekad untuk janji pada diri sendiri utk jaga makan. 
- kurangkan makanan berminyak, telur, ikan kolam, makanan manis, minuman manis, kepak ayam. (dada ayam makan itsokay) , lg apa..sotong,udang.. apa2 seafood la, smua za skip. tutup mata tutup selera  -_-

Alhamdulillah, this phase make my skin getting better, za xpantang terus, still makan tapi berpada2, sebulan 1-2x boleh la. Dan waktu ni za rasa kulit za kusam & tak de seri. tau kusam? walaupun korang putih tapi macam muka orang banyak toxin! hihihi...hahaha...huhuu...

Start awal tahun 2013 ni za makan neuwhite plak, mula2 supplier bg free, za katakan tak mo jual la ...sebab tengok ada gluta tentu nak putihkan kulit je kan! hahaha... berlagak la tu konon da putih...wakakakaka. 

tapi, za silap la.. neuwhite bkn untuk putihkan sahaja walaupun ada gluta, ia adalah supplement yang mengandungi bahan antioksidan yang tinggi. Sebab tu adanya grapeseed atau  dlm bahasa melayu nya biji anggur. Search kat google betapa berkhasiatnya biji anggur ni pada kulit kita. nak kedut2 pun susah.

1 benda za notice selama ambil CG+ neuwhite, za selalu stay up sampai malam, maklumlah melambak order kan, edit adv sana sini lagi, Alhamdulillah za tak de eye bag! cer korang tidur sampai jam 4-6am seminggu berturut2....apa yg muncul kat bawah mata tu...hehehe.

Bukan saja2 jual both product ni tanpa za sendiri test dulu, customer lama kenal sangat sape za yg tak kan jual produk ikut musim, yang tak kan jual produk tanpa diri sendiri jadi tikus putih. Kecantikkan anda melalui medium za adalah kebanggaan hati za. Mungkin anda yang baca ni pun anggaplah ada jodoh sama2 nak cantik & sihat sama2! 

Everybody can b HOT & GORGEOUS! YES u r ! ^_^

Any question, u can drop at : czaboutique@yahoo.com or direct message at
 INBOX FB : https://www.facebook.com/messages/czadboutiquebeauty









HAZA

0 comments:

Post a Comment