Tuesday, 28 August 2012

Video terbaru Cza

Assalamualaikum & hye semua! lama za tak update web ni... dah seminggu lebih raya..macamana raya kali ini? mesti best kan? za kali ni satu family sambut dalam keadaan yg sgt sederhana berikutan kami baru kehilangan ayahnda tercinta 1 minggu sebelum ramadhan aritu.... Al-fatihah utk arwah ayah...

Ok la tujuan entry za kali ni nak update tentang video terbaru yg za buat beberapa hari lagi nak raya... sama je lebih kurang dgn video tahun lepas cuma kali ni za gunakan produk yang lebih ADVANCE.....yuhuuuu..suka la tu..ok tanpa membuang masa sila lah jenguk video za ni..maaf ada kesilapan dan kegagapan sedikit..hihi..




HAZA

0 comments:

Post a Comment