Wednesday, 25 April 2012

Keistimewaan Beautee BB Cream?



Keistimewaan BB Cream  Beautee 







Keistimewaan Beautee BB Cream?


Selain mcm2 peranan all in one ni.. feedback yg dapat dari regular customer..


open pore tak obvious sgt bila guna bb cream, krim ni cover liang pori maka kulit muka nampak rata
  tak oily, ringan, sangat mudah di apply tambahan lagi lepas apply ampoule/serum
bagi kulit oily, lepas pakai bb cream + powder; nampak gebu skit kulit, mekap tahan lama
tona kulit rata @ even tone, lebih glow
Bertindak sbg eye concealer, leh cover lingkaran gelap bawah mata


Apa beza BB Cream dengan Foundation?


Foundation lebih berat dari bb cream. BB Cream ni sama la mcm foundation tetapi lebih ringan. Bb cream ni bila di apply mcm satu lapisan nipis yg akan buatkan muka kita nampak natural dan tanpa over-do make up. Sesuai utk daily use dan sesuai sangat dgn keadaan cuaca mesia yg panas selalu.


Beza BB Cream dgn Concealer?


Okies..concealer texture nye lebih thick, guna utk tampal/cover kat mana2 bahagian yg tak sekata di muka, hanya diguna utk tmpt yg perlu aje, tak di apply seluruh muka. If kite pakai concealer, wajib cuci bersih otherwise concealer yg thick (heavy duty) bole sumbat liang pori n cause oily skin atau jerawat. BB Cream pula smooth, still boleh guna as concealer dan boleh di apply diseluruh muka :) lagi best kan! Dan yang penting..setebal mana pun kite apply, BB Cream takan sumbat liang pori, dan sudah pasti kulit takan dapat jerawat :)




Ok nak tgk testimoni or more info tentang bb cream ni boleh lah KLIK DISINI



HAZA

0 comments:

Post a Comment