Tuesday, 6 March 2012

Nano Miracle Cream

NANO MIRACLE CREAM  
  • Nano Miracle Cream bertindak sebagai pelembap terbaik untuk wajah anda.Ia boleh digunakan sebagai pelembap siang dan malam. Selepas guna krim ini anda bolehla apply BB Cream atau meneruskan proses make-up seperti biasa.

  • Krim ini diperbuat dari teknologi nano dimana kadar penyerapannya adalah lebih tinggi dan memastikan anda mendapat khasiatnya secara keseluruhan berbanding dengan krim biasa yang ada dipasaran.

  • Apa yang menarik tentang krim ini adalah ia bertindak mengikut kehendak hormon.Ini bermaksud jika kulit anda mengalami mengalami jerawat ia akan memulihkan jerawat dan jika kulit anda ada jeragat ia akan pulihkan jeragat begitu juga dengan masalah seperti kulit kering atau berminyak, ia akan bertindak mengikut apa masalah pada kulit muka anda.

  • Dalam pada masa yang sama,krim ini merangsang pertumbuhan sel baru dan melindungi kulit anda dari pencemaran yang boleh merosakkan kulit.Bau krim ni memang best dan wangi.Kulit anda akan rasa lebih lembap(bkn berminyak),halus,licin dan tegang.

Sesuai untuk semua peringkat umur.


Harga : RM51
Postage : 
RM6 (Semenanjung) / RM9 (Sabah/Sarawak)


0 comments:

Post a Comment