Wednesday, 7 March 2012

Cocoa Collagen With Honey

Cocoa Collagen With Honey
 - Kesan Seawal 3 Hari! -












Khasiat & Fungsi Cocoa Collagen With Honey :
  • Melambatkan proses penuaan dengan membantu mencantikkan kulit supaya lebih lembut,lembap dan licin.
  • Menganjalkan PAYUDARA & PUNGGUNG!
  • MENAIKKAN SERI dan mencerahkan wajah.
  • Membantu membina sel-sel dalaman wanita yang keluar dan rosak sewaktu haid dan melahirkan anak.
  • Membantu membina semula otot-otot dalaman wanita yang telah mengendur seperti mengetatkan faraj dan meningkatkan libido wanita
  • Dapat merapatkan kembali sistem peranakan wanita
  • Menghilangkan bau di bahagian sulit wanita dan menghilangkan keputihan
  • Membetulkan sistem pusingan haid & menghilangkan senggugut
  • Membina sel-sel tulang
  • Membina sel-sel kulit yang mati dan rosak
  • Menghilangkan penyakit gatal-gatal pada kulit,kulit kering,bersisik dan berbau.
  • Menguatkan akar rambut sekaligus mengelakkan cepat gugur dan melembutkan,menyinarkan dan melebatkan rambut.
  • Meningkatkan kadar metabolisme badan.
Khasiat untuk lelaki : 

  • Ia menjadikan anda kelihatan lebih tampan dengan kekuatan asli & kelihatan lebih muda
  • Meningkatkan kadar kesuburan & Meningkatkan tenaga batin
  • Khasiat lain untuk kulit sama seperti khasiat yang disenaraikan diatas ini. Membantu memulihkan sel-sel kulit anda yang telah rosak dari dalam. 

Customer Review :


* Klik gambar untuk lihat dalam saiz besar
























 Cza Review :








Cocoa Collagen With Honey..Sehebat nama..sehebat itu lah rasanya… Cza suka minum ccwh ni pada waktu pagi iaitu pada waktu breakfast…ummppphh!!! Rasa coco dia melekat kat mulut sampai ke petang tau..sbb ada campuran madu… Cza suka minum waktu pagi bcoz ia memberi tenaga yang berpanjangan..untuk  yang tak sempat nak breakfast elok la pagi2 buat secawan ccwh ni…kulit makin hari makin cantik…dan automatik minum ni kita rasa kenyang tau..dan akan membuat kita kurang rasa nak makan..so apa maknanya tu? Hehe..tentula boleh reduce kan berat badan anda…suka lah tu? Hehe


Ok untuk yang dah kahwin ia sangat memberi manfaat untuk sistem libido anda..buatkan anda bertenaga semasa bersama suami…memangla cza tak kahwin lg..tetapi ini adalah review testimony yang cza dapat dari customer2 yang dah minum ni. ^_^. Untuk ibu yang sedang menyusu pula ia akan menambahkan air susu badan anda..khasiatnya pun anak akan dapat tetapi dinasihatkan si ibu perlu minum air masak yang banyak juga sebab ccwh ni ada campuran madu so madu kan agak panas…so minum air banyak supaya badan anda dapat buat sistem perkumuhan yang bagus. Namun begitu,ia tiada kesan sampingan yang buruk walaupun ia agak panas. Hidup kita ni kan memang kena cukupkan air 2liter sehari…. ;-). Kalau tak minum ccwh pun tapi badan tak cukup air lagi teruk kesannya kan?


Ok untuk ibu mengandung pula ia sangat bagus untuk tenaga anda. Ibu mengandung ni kan kdg2 badan cepat letih & tidak bermaya..so take this drink! Ia membantu tenaga anda..disamping anda & bayi yang bakal lahir mempunyai kulit yang sangat cantik…
Ok untuk anak dara mcm cza ~_^…sangat bagus atasi  Masalah Senggugut..dan ramai customer bagi feedback ni…senggugut hilang..yang dah bertahun2 punya senggugut pun hilang.. bagi cza yg cza nampak bila minum ccwh ni muka kita naik seri…yang mana nak punggung & dada naik @ push up..ccwh ini memangla sangat2 sesuai…untuk orang dah kahwin ke anak dara ke shaping akan jadi lagi menarik…Hanya manikam yang kenal jauhari..heheheh..meaning..senang citer..siapa dah rasa jer tau khasiatnya..Cza nak tulis semua pun tak larat..terlalu banyak benefit… ;)





 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Cara Hidangan :
Campurkan 1 sachet dengan 100ml air suam.Kacau sehingga sebati menggunakan sudu plastik. Atau anda boleh juga shake menggunakan shaker khas. 
Ambil sebelum sarapan pagi.


Bahan Kandungan :
Non-Dairy Creamer, Maltodextrin,Skimmed Milk Powder,Coffee Powder,Cocoa Powder,Honey Powder,Marine Collagen,Anti-Caking Agent(E551),Flavor,Non-Nutritive Sweetener. 

Harga:


RM59.90 (Sem. M'sia) /  RM62.90 (Sabah/S'wak)

FREE POSTAGE!

3 comments:

  1. thanks muas for being our regular customer more than a year! =)

    ReplyDelete
  2. berapa sachet dlm 1 kotak?
    kalau beli 2 kotak, ada diskaun sket x?

    ReplyDelete