Wednesday, 7 March 2012

Chocolate Drink Enrich With Goats Milk


CHOCOLATE DRINK ENRICH WITH GOATS MILK 


CHOCOLATE DRINK ENRICH WITH GOATS MILK 

Proses penurunan berat badan yang murah dan sangat berkesan. Mampu menurunkan berat badan anda dengan konsisten selama 1-2bulan sahaja! 

Produk ini telah di luluskan oleh KKM dan ianya dapat mengubati segala macam penyakit.


Kebaikan :


Melancarkan proses pencernaan dalam perut.

 Menyingkirkan selulit (lemak degil) yang berlebihan dalam perut.  
 Menguatkan sistem imun dalam badan. 
 Menggalakkan pembakaran lemak untuk menurunkan berat badan
 Membantu menyingkirkan toksin dalam badan. 
 Meningkatkan tenaga, badan jadi cergas. 
 Membantu meningkatkan kadar metabolisma dalam badan. 
♥ Membantu untuk mendapatkan tubuh badan yang ideal. 
 Membantu peningkatan stamina.
 Mencantikkan kulit dan menyerikan wajah.
KEISTIMEWAAN SUSU KAMBING :

Dengan pengambilan 1 sachet sehari sebelum tidur ia dapat membantu menurunkan berat badan anda tanpa perlu berdiet dan rasanya sungguh sedap.

Kaya dengan vitamin A,B1,B2,B6,C,D,E Panthothemic Asid, Kalsium, Folic Asid, Fiboflavin, Niacin, Biotin,Folasi, Sodium, Potassium, Magnesium, Potassium, Magnesium, Phosphores, PH Non Prganic, Chlorine, Citarine, Citrate, Folasi, Choline dan Inosol

Dengan pengambilan 1 sachet sehari di minum sebelah malam sebelum tidur dapat membantu anda menurunkan berat badan anda tanpa perlu berdiet dan rasanya sungguh sedap.

Kesannya : Keesokan harinya akan 'membuang' dlm 2x selepas bangun pagi....^_^

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

My Review :

Cza sendiri telah mencuba minum chocolate drink ini sebanyak 3kotak..1 kotak turun 1-2kg itupun tidak secara konsisten...hehe..apa yang bestnya setiap pagi anda pasti akan membuang air besar sekurang-kurangnya 2x. Ini membantu badan anda menyingkirkan toksin dan lemak-lemak yang berlebihan. Rasanya bagi cza ia lebih sedap dari rasa milo..dan kehangatan coklatnya lebih terasa.... ummmmmppphhh!!!  rugi tak minum nih! hehe

Kita bukan sahaja inginkan badan yang langsing tetapi juga dalam pada masa yang sama inginkan badan yang sihat. Diperkaya dengan susu kambing,umum mengetahui susu kambing mempunyai pelbagai khasiat yang tidak terdapat pada susu lain. Susu kambing Kaya dengan vitamin A,B1,B2,B6,C,D,E Panthothemic Asid, Kalsium, Folic Asid, Fiboflavin, Niacin, Biotin,Folasi, Sodium, Potassium, Magnesium, Potassium, Magnesium, Phosphores, PH Non Prganic, Chlorine, Citarine, Citrate, Folasi, Choline dan Inosol. Jika anda jenis yang kekurangan vitamin didalam badan, minuman ini sangat sesuai untuk anda! Susu kambing juga mencerdaskan & menajamkan minda anda.Boleh diminum Lelaki & perempuan, tidak digalakkan untuk ibu mengandung. Untuk anak-anak belasan tahun yang mempunyai berat badan berlebihan boleh mencuba minuman ini. 


CCWH mengenyangkan & memberi anda tenaga yang berpanjangan juga memberikan anda kulit yang cantik!  dan Chocolate Drink membantu proses penghadaman anda bertambah baik seterusnya mendapatkan badan yg IDEAL! SELAMAT MENCUBA!


-
                                             Harga: 


RM59.90 (Sem. M'sia)  / RM62.90 (Sabah/S'wak)

FREE POSTAGE!

0 comments:

Post a Comment