Tuesday, 6 March 2012

Beautee Serum

. : : BEAUTEE SERUM : : .


- Beautee Repair Placenta Serum -
Beautee Repair Placenta Serum merupakan serum khas untuk menangani masalah kedut dan garis-garis halus pada wajah. Serum ini juga memberi impak sinar pada wajah dan menjadikan kulit lebih halus.Beautee Repair Placenta Serum diperkaya dengan Ekstrak Aloe Vera dan Allantoin untuk kesihatan dan kecantikan kulit.

  • Serum ini juga boleh digunakan untuk mereka yang mempunyai masalah kulit rosak akibat pancaran UV atau salah memilih produk seperti hidrokuinon dan tretinion yang membahayakan sel kulit.


Sesuai untuk semua jenis kulit terutama sekali kulit matang.

Cara Penggunaan:
Gunakan Beautee Repair Placenta selepas membersihkan muka dengan Pencuci Muka & Toner. Tuangkan Sejumlah Beautee Repair Placenta ke telapak tangan, sapukan pada muka, urut lembut sehingga cecair serum menyerap ke dalam kulit. Kemudian boleh diikuti dengan sapuan Nano Miracle Cream & Beautee BB Cream.

Kandungan:
Purified water, Carbomer, Cellulose, Glycerin, Butylene Glycol, Sodium PCA, Hyluronic Acid, Beta Glucan, Aloe Vera Extract, Allantoin, Disodium EDTA, DMDM Hydantoin.


- Beautee Nano Scar Serum -
Beautee Nano Scar Serum dirumus khas untuk menyerap lebih pantas ke dalam kulit, lebih berkesan dari krim biasa kerana Beautee Nano Scar Serum mengandungi agen aktif yang membantu menghilangkan parut.
  • Beautee Nano Scar Serum sesuai untuk semua jenis kulit terutama sekali kulit berparut, berminyak, dan berjerawat  kerana ia tidak akan menyekat pori-pori.

Cara Penggunaan:
Gunakan Beautee Nano Scar Serum selepas membersihkan muka dengan Pencuci Muka & Toner. Tuangkan Sejumlah Beautee Nano Scar Serum ke telapak tangan, sapukan pada muka, urut lembut sehingga cecair serum menyerap ke dalam kulit. Kemudian boleh diikuti dengan sapuan Nano Miracle Cream & Beautee BB Cream.

Kandungan:
Purified water, Lactic Acid, Fruit Acid, Peptite-6, Butyl Glycol, Sodium Alginate, Carbomer 980, DMDM Hydantoin.- Beautee Caviar Serum -
 Beautee Caviar Serum adalah formulasi kombinasi ajaib akan menghentikan penuaan pada kulit anda untuk membawa kembali muda tanpa suntikan atau operasi muka. Tujuan utamanya adalah melindungi membran sel, termasuk kerosakan sel epidermal yang 

disebabkan oleh pancaran UV.
  • Sesuai untuk mereka yang sudah ada kedutan (wrinkle),tona wajah tidak sekata,pigmentasi,kekusaman,eye bag dan jeragat. Sapu setiap pagi dan malam,kesan ketara dalam masa 14 hari

Cara Penggunaan:
Gunakan Beautee Caviar Serum selepas membersihkan muka dengan Pencuci Muka & Toner. Tuangkan Sejumlah Beautee Repair Placenta ke telapak tangan, sapukan pada muka, urut lembut sehingga cecair serum menyerap ke dalam kulit. Kemudian boleh diikuti dengan sapuan Nano Miracle Cream & Beautee BB Cream.

Kandungan:
Purified water, Carbomer, Cellulose, Glycerin, Butylene Glycol, Sodium PCA, Hyluronic Acid, Peptide, Caviar Extract, Allantoin, Disodium EDTA, DMDM Hydantoin.Semua Harga Serum di atas : RM70/box
Postage : RM6 (Semenanjung) / RM9 (Sabah/Sarawak)  

0 comments:

Post a Comment