Wednesday, 7 March 2012

Beautee Series

 BEAUTEE PRODUCT SERIES...
BEAUTEE merupakan produk kecantikan terkemuka dan membekalkan produk ke salun kecantikan ternama di beberapa negara di dunia. Antara produk yang popular adalah Face ampoule,Skin care, 24k Gold Serum dan Facial Mask. Kebanyakkan salun-salun mewah juga menggunakan produk ini sebagai Treatment Facial untuk pelanggan mereka. 
Sejak Tahun 2006,BEAUTEE menghasilkan pelbagai jenis produk yang diformulasikan dari Germany & France.Setiap produk mempunyai pelbagai fungsi yang sesuai untuk jenis-jenis kulit yang berbeza. BEAUTEE produk menggunakan bahan dan kandungan yang diimport dari Europe dan dihasilkan dengan Good Manufacturing Practice (GMP) disahkan oleh OEM Factory di Malaysia dengan ISO 9001:2000  
BEAUTEE menghasilkan produk penjagaan kulit dan badan mengikut kawalan aturan yang ditetapkan oleh ASEAN cosmetic regulations dibawah Malaysia’s National Pharmaceutical Control Bureau (BPFK). Proses pengilangan produk juga mendapat pensijilan dan pengesahan dari Pihak JAKIM. Ini memastikan bahawa pengilangan & kawalan produk BEAUTEE memenuhi keperluan hingga ke seluruh antarabangsa.  
Hari ini,Kualiti produk BEAUTEE bukan sahaja memberi kepuasan kepada kebanyakan pengguna Malaysia, tetapi juga mendapat sambutan yang tinggi dari pengguna di Singapura,London,Holland,Filipina,Indonesia, dan negara-negara Asia yang lain. 
p/s: Produk BEAUTEE tidak banyak dijual di kedai-kedai produk kecantikan kerana produk ini kebiasannya hanya digunakan oleh pemilik spa/saloon untuk membuat Treatment Muka & Badan. Kebanyakan saloon/spa caj harga yang tinggi jika menggunakan set produk BEAUTEE kerana keberkesanannya menakjubkan!


0 comments:

Post a Comment